
English 28 April 2024 یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 14:33
بستن
سیاسی
دولت مجلس سیاست داخلی سیاست خارجی امنیت و دفاعی انتخابات اقتصادی
بانک بیمه بورس صنعت معدن و تجارت انرژی اقتصاد خرد و کلان کشاورزی و دامپروری مسکن راه و شهرسازی علم و فناوری ارز دیجیتال بازار اجتماعی
سلامت قضایی و حقوقی شهری و رفاهی گردشگری و محیط زیست انتظامی و حوادث آموزش فرهنگی
دین و اندیشه کتاب وادبیات رسانه ها و مطبوعات جشنواره فجر سایر فرهنگی هنر
رادیو و تلویزیون سینما و تئاتر هنرهای تجسمی موسیقی ورزشی
فوتبال و فوتسال توپ و تور کشتی و وزنه برداری ورزش بانوان سایر ورزشی بین الملل
آسیای شرقی و اقیانوسیه آسیای غربی و آفریقا آمریکا اروپا سازمانهای بین الملل استان ها
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر تهران چهارمحال بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کردستان کرمان کهگیلویه و بویراحمد گلستان هرمزگان یزد همدان خوزستان کرمانشاه گیلان لرستان مازندران مرکزی کیش عکس چند رسانه ای
فیلم صوت اینفوگرافیک سبک زندگی
خانه | استان ها | مرکزی
کدخبر : 550771
1403/02/09 12:48:20
0
جلوگیری از هدررفت نان هدف اصلی اجرای طرح نان کامل است معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: جلوگیری از هدررفت نان هدف اصلی اجرای طرح نان کامل است.

به گزارش خبرگزاری موج مرکزی ، بهنام نظری روز یکشنبه در همایش نان کامل استان مرکزی در فرهنگ سرای آیینه اراک، افزود: غفلتی در حوزه نان با صنعتی شدن جوامع طی سال های گذشته صورت گرفته که باید تلاش شود تا جبران شود.
وی بیان کرد: نهضت ملی نان کامل از استان مرکزی کلید خورده و در حال فراگیری است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: امروز باید تلاش شود تا به تغذیه سالم گذشته در روستاها برگردیم.
نظری گفت: نظارت بر نانوایی های عرضه کننده نان کامل امری ضروری است و مجموعه های مختلفی باید در این مسیر ورود کنند.
وی اظهار کرد: باید تلاش شود در کنار توزیع شیر رایگان در مدارس، نان کامل نیز عرضه شود تا در ذائقه کودکان و نوجوانان اثرگذاری بیشتری داشته باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: توجه به کیفیت نان کامل از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر مورد بی توجهی قرار گیرد، می تواند به اهداف طرح آسیب وارد کند.
نظری تاکید کرد: سلامت مردم خط قرمز است و هر جایی که بخواهند به این مهم ضربه وارد کنند، برخورد قاطع صورت می گیرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این همایش گفت: هدر رفت نان در سال های گذشته بالا بوده و تلاش های زیادی صورت گرفته تا از این موضوع جلوگیری شود.
دکتر اردلان زیلابی افزود: خوشه گندم تاریخچه چند هزار ساله دارد و باید نان کامل، بدون مواد اضافی در اختیار مردم قرار گیرد.
وی بیان کرد: قوت غالب مردم نان است و سفیدکننده هایی که به محصول اضافه می شود به هیچ عنوان برای سلامت مناسب نیست.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: وزارت بهداشت تلاش زیادی برای غنی سازی نان ها به کار گرفته است .
مدیرکل غله استان مرکزی هم در ادامه این همایش گفت: سال های سال است که مردم در خصوص کیفیت نان همیشه اعتراض داشتند و مطالباتی داشتند.
غلامرضا ملکی افزود: استان مرکزی برنامه های ویژه ای برای سلامت نان از جمله نهضت ملی نان کامل آغاز کرده است.
وی بیان کرد: طرح نان کامل در ابتدا با مقاومت هایی همراه شد اما پس از اجرا با رضایتمندی گسترده ای همراه شد.
مدیرکل غله استان مرکزی ادامه داد: بزرگترین و بهترین کارخانه آرد کامل کشور در استان مرکزی است.
ملکی اظهار کرد: برای نانوایی های متصل شده به این طرح مشوق هایی در نظر گرفته شده است.
وی گفت: نان کامل یکی از راه های سیری سلولی است.
مدیرکل غله استان مرکزی افزود: نان کامل در واقع همان نان های سنتی، قدیمی و با کیفیت است که به روش بهداشتی و با نظارت اداره استاندارد و وزارت بهداشت تولید و عرضه می شود.
ملکی بیان کرد: نهضت احیای نان کامل از سال 1402 در استان مرکزی شکل گرفت و کمیته های زیرمجموعه کار خود را شروع و تاکنون پیشرفت خوبی داشته است.
وی گفت: خردادماه سال گذشته همایش ملی نان کامل با حضور استان های مختلف کشور در اراک، برای ایحاد موج پیوستن به این نهضت برگزار شد و تاکنون بسیاری از استان ها به این نهضت پیوسته اند.
مدیرکل غله استان مرکزی اضافه کرد: کیفیت گندم نیز در راستای ارتقای کیفیت نان کامل در برنامه ها است که با جدیت دنبال می شود.
ملکی عنوان کرد: تولید آرد کامل استان مرکزی سالانه 10 هزار تن بود که پیش بینی شده به 32 هزار تن برسد.
وی تاکید کرد: استفاده از نان کامل نقش موثری در حفظ سلامتی افراد دارد.
مدیرکل غله استان مرکزی افزود: رتبه بندی نانوایی ها در استان عملیاتی شده و در دستور کار است.
ملکی گفت: اطلاع رسانی در خصوص مصرف نان کامل امری ضروری است تا مردم نسبت به خواص این نان برای سلامت خود آگاه شوند.