دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک
دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم
 
چهاردهمین دوره پویش سلامت با محوریت تغذیه از یکم بهمن ماه آغاز و تا 15 بهمن ماه ادامه دارد که در این پویش به مصرف نمک و لبنیات پرداخته می شود.
چهاردهمین دوره پویش سلامت با محوریت تغذیه از یکم بهمن ماه آغاز و تا 15 بهمن ماه ادامه دارد که در این پویش به مصرف نمک و لبنیات پرداخته می شود.



به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: چهاردهمین دوره پویش سلامت با محوریت تغذیه از یکم بهمن ماه آغاز و تا 15 بهمن ماه ادامه دارد که در این پویش به مصرف نمک و لبنیات پرداخته می شود.
زیلابی افزود: در چند دهه اخیر بیماری های مرتبط با کمبود ید تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا کرده به طوری که در گذشته در گردن افراد برجستگی هایی با عنوان گواتر وجود داشت و ید مواد غذایی بسیار کم بود.
او گفت: میزان مصرف نمک برای هر ایرانی با حدود 7 تا 10 گرم بسیار بالا است بنابراین توصیه می شود مردم از نمک های تصفیه شده یددار استفاده کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: اگر میزان ید در بدن پایین باشد ضریب هوشی افراد پایین و سبب سقط های خودبه خودی در دوران بارداری و بیماری ناشنوایی و نابینایی در نوزادان می شود.
زیلابی با بیان اینکه در حوزه لبنیات تبلیغات سو انجام شده در حالیکه لبنیات به ویژه شیر برای بدن ضروری است، گفت: میزان مصرف شیر در کودکان کمتر شده و از 3 و 6 دهم لیوان در روز به 2 و 6 دهم لیوان در روز رسیده که از استانداردهای جهانی بسیار پایین است.
او گفت: یک منبع اصلی برای تامین کلسیم بدن شیر و لبنیات است و باید در برنامه غذایی افراد باشد.
   تاریخ: ۱۷:۰۹ - ۰۹/۱۱/۱۴۰۲   بازدید: ۸