دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک
شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۴

مصرف نان سبوس دار برای جلوگیری از افزایش وزن
 
متخصصان تغذیه به افرادی که قصد چاق شدن ندارند، توصیه می کنند: در کنار رعایت رژیم غذایی متعادل از نان سبوس دار استفاده کنند.
پرهیز از چاقی
مصرف نان سبوس دار برای جلوگیری از افزایش وزن
متخصصان تغذیه به افرادی که قصد چاق شدن ندارند، توصیه می کنند: در کنار رعایت رژیم غذایی متعادل از نان سبوس دار استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ یکی از مواد غذایی مهم در بخش غلات، نان است که افراد می توانند برای ممانعت از افزایش وزن، نان را با آرد سبوس دار به جای نان سفید مورد توجه قرار دهند.
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان این که تنظیم وزن دلیل اصلی 70 درصد مراجعه کنندگان بزرگسال به متخصصان تغذیه است، توصیه کرد: در رژیم غذایی خود تعادل در مصرف انواع گروه های غذایی را مورد توجه قرار داده و از غذا های متنوع در هر گروه استفاده کنید.
دکتر حامد جعفری افزود: 20 درصد مراجعان نیز کودکانی هستند که به عقب ماندگی در رشد و یا اضافه وزن دچار هستند و 10 درصد دیگر هم به بیماری های قلبی و عروقی، کبدی، کلیوی و دیابت مبتلا هستند.
او تأکید کرد: انواع میوه و سبزیجات باید در فهرست غذایی مورد توجه قرار گیرد و استفاده از لبنیات کم چرب و گوشت کم چرب، گوشت سفید، روغن های مایع مفید مثل زیتون نیز در برنامه غذایی گنجانده شود.
   تاریخ: ۱۰:۴۲ - ۱۵/۰۸/۱۴۰۱   بازدید: ۲۹