دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک
جمعه ۲۱ شهریور ۱۴۰۴

پخت نان کامل در 60 واحد نانوایی استان مرکزی
 

پخت نان کامل در 60 واحد نانوایی استان مرکزی

صدا و سیما/ شصت واحد نانوایی در استان مرکزی نان کامل عرضه می کنند.

ملکی، مدیرکل غله استان مرکزی اظهار کرد: بر اساس این طرح، کارخانه های آرد موظف به رعایت استاندارد در سبوس گیری از آرد و تولید و عرضه آن با حداکثر سبوس شده اند.
ملکی افزود: اکنون پنج درصد نان تولیدی در استان با آرد سبوس دار تولید می شود که بر اساس هدف گذاری صورت گرفته تا یک سال آینده این میزان به 80 درصد خواهد رسید.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: نان سبوس دار سرشار از مواد مغزی به ویژه فیبر ها، آهن و گروه ویتامین ب بوده و برخلاف نان سفید که بدون سبوس است، سبب ابتلا به دیابت، فشار خون، کلسترول و چاقی نخواهد شد.

بازار

آخرین خبر استان مرکزی
منبع خبر:
آخرین خبر
   تاریخ: ۱۴:۵۰ - ۲۵/۱۲/۱۴۰۱   بازدید: ۶