دکتر«علی منصوری» افزود: تمام قارچ هایی که در طبیعت پرورش می یابند سمی هستند و ممکن است برخی از آنها قابل خوردن باشند اما تشخیص آنها به سختی ممکن است، بنابراین از خوردن آنها باید خودداری شود.
وی بیان کرد: خوردن قارچ های سمی به طور قطع برای سلامت مضر است و عوارض جبران ناپذیری بر سلامت فرد دارد.
رییس گروه بیمارهای واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه: فصل بهار زمان رشد انواع قارچ و داروهای گیاهی در بستر طبیعت است و مردم باید از مصرف روئیدنی های ناشناخته بپرهیزند.
دکتر منصوری افزود: قارچ سفید با عنوان «آمانیتا» فوقق العاده خطرناک است و خوردن آن موجب آسیب جدی به سیستم بدنی و حتی مرگ می شود.
وی بیان کرد: این نوع از قارچ سفید رنگ موجب می شود تا افراد به اشتباه آن را برای خوردن بچینند و مصرف کنند و تا زمان بروز علایم مصرف، افراد از سمی بودن آن مطلع نمی شوند و با اسهال و استفراغ به مراکز مراجعه می کنند که دیرهنگام است.
رییس گروه بیمارهای واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تمام قارچ های رنگی سمی هستند و افراد با مشاهده در طبیعت نباید به آنها دست بزنند.
دکتر منصوری افزود: در صورت مصرف قارچ های ناشناخته باید افراد به سرعت به پزشک مراجعه کنند و هرگونه تاخیر می تواند موجب اختلال کبدی و مرگ را رقم زند.
بهار سال گذشته در مناطق مختلف کشور، اخبار متعددی از مسمومیت با قارچ سمی در رسانه ها منتشر شد.
منبع: ایرنا
|