جشنواره منطقه ای دستپخت در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون دانشجویی فرهنگی مجتمع دانشگاهی پیامبراعظم(ص) علوم پزشکی اراک گفت: این مسابقه بین سرآشپز های دانشگاه های علوم پزشکی چند استان و شهرستان برگزار شد.
به گفته بیات این مسابقه با هدف ارتقاء سطح کیفی طبخ غذای دانشجویان پزشکی طراحی شده است.
او افزود: در این رقابت سرآشپز های دانشگاه های علوم پزشکی اراک، خمین، البرز، قزوین، قم و زنجان حضور دارند و منتخبان در رقابت نهایی در تهران رقابت می کنند.